Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de 'healthy selfie'!Bekijk het filmpje!

Persoonlijk Coachingsgesprek

Wil je persoonlijke coaching voor je medewerkers aanbieden door onze gecertificeerde coaches? Met één op één gesprekken met ervaren coaches zal de mentale gezondheid, fysieke leefstijl en/of de financiële fitheid van je medewerkers sterk verbeteren. Jij kiest welke experts nodig zijn voor jullie medewerkers en wij regelen de rest. Je kunt kiezen uit zeven verschillende disciplines.

Leefstijlcoach

De leefstijlcoach inspireert, motiveert en biedt ondersteuning om de leefstijl te verbeteren of te optimaliseren op het gebied van voeding, bewegen, slaap en mentaal welbevinden.

Mentalcoach

De mentalcoach helpt om veerkracht te bevorderen, werk-privé in balans te brengen, beter om te gaan met werkdruk, stressreductie en spanning.

Diëtist

De diëtist is de specialist op het gebied van voeding en gedragsverandering: helpt bij afvallen, energieniveau verbeteren, cholesterol of bloeddruk verlagen, diabetes, voedselallergieën en meer.

Bedrijfmaatschappelijkwerker

De BMW-er helpt de werk-privé balans te herstellen, een burn-out voorkomen of herstel en re-integratie bevorderen. Daarnaast biedt zij ondersteuning bij life events of ongewenst gedrag.

Stoppen met roken coach

De stoppen met roken coach inspireert toe te werken naar een stopmoment, helpt valkuilen te herkennen om terugval te voorkomen en voorgoed te stoppen.

Overgangsconsulent

De overgangsconsulent helpt om diverse overgangsklachten in kaart te brengen. Zij geeft mogelijke leefstijladviezen en/of behandelopties zoals bijvoorbeeld hormoontherapie.

Budgetcoach

De budgetcoach helpt medewerkers om beter inzicht in hun financiële situatie te krijgen. Zij helpt om orde te scheppen, een realistisch budget op te stellen en geeft advies.

Ons coach team bestaat uit ervaren professionals die hun strepen verdiend hebben op het gebied van mentale gezondheid, fysieke leefstijl en financiële fitheid. Daarnaast heeft ons hele team ervaring met organisaties en bedrijven en daarom weten zij zeer goed waar medewerkers tegen aan kunnen lopen.

Onze coaches gaan nét een stap verder om medewerkers op weg te helpen naar hun doelen. Al onze professionals staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van hun vak. Dit geeft je de zekerheid dat onze coaches continu ervaring opbouwen en scholingen volgen over de nieuwste ontwikkelingen en wetenschap.

Zie onze coach pagina voor onze coaches en hun expertise en visie.

Hoe werkt het?


De gesprekken zijn één op één en kunnen zowel op locatie als via video of telefoon plaatsvinden. Om het laagdrempelig te houden kunnen medewerkers zichzelf aanmelden voor een gesprek met een coach. De coaching duurt meestal van 1 tot maximaal 3 uur, verspreid over meerdere gesprekken. Op deze manier wordt het budget bewaakt.

Extra steun via de MyDailyLifestyle App


Om de coaching te bevorderen bieden wij deelnemers de MyDailyLifestyle App. Via deze app kunnen medewerkers in contact blijven met hun coach, opdrachten voltooien of vragenlijsten invullen. De app werkt heel laagdrempelig en helpt om de deelnemer te motiveren en inzicht te geven, ook aan de coach, over wat nodig is voor een goed resultaat.

Intake en effectmeting


Elke deelnemer ontvangt een korte intake vooraf en een evaluatie na afloop van het traject. Op deze manier, ziet de deelnemer zijn eigen voortgang en kunnen wij uitgebreid rapporteren over het effect van de coaching.

Ontvang de brochure

Vul a.u.b. uw naam in

Vul a.u.b. uw organisatie in

Vul a.u.b. uw emailadres in

Invalid Input

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil