Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de 'healthy selfie'!Bekijk het filmpje!

Coaches

MyDailyLifestyle werkt uitsluitend met ervaren professionals die hun strepen verdiend hebben op het gebied van leefstijl, voeding, beweging, ontspanning en gedragsverandering. Daarnaast heeft ons hele team ervaring in het bedrijfsleven en daarom weten zij zeer goed waar uw medewerkers tegen aan kunnen lopen. Onze coaches gaan nét een stap verder om uw medewerkers op weg te helpen naar een gezondere leefstijl.

Ons team van professionals bestaat uit leefstijlcoaches, diëtisten, sportcoaches, mindfulness trainers, mentalcoaches, stoppen met roken coaches en overgangsconsulenten. Al onze professionals staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van hun vak. Dit geef u als opdrachtgever de zekerheid dat onze coaches continu ervaring opbouwen en scholingen volgen over de nieuwste ontwikkelingen en wetenschap.

Foto van Amarins Harrewijn - de Boer

Amarins Harrewijn - de Boer

Leefstijlcoach

Ik coach jou op een positieve en enthousiaste manier stap voor stap naar een gezondere en fittere versie van jezelf.
Foto van Angela Champness

Angela Champness

Register Consultant DI en Algemeen directeur

Onze coaches hebben de juiste kwalificaties én veel praktijk ervaring om jou verder te brengen en je doelen te halen.
Foto van Angeline Delicaat

Angeline Delicaat

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Het is mijn doel je te inspireren om innerlijke balans te vinden en te behouden.
Foto van Anita de Nie

Anita de Nie

Budgetcoach

Je kunt om allerlei redenen de controle over je financiën kwijtraken. Ik ondersteun je hier graag bij en samen zorgen we ervoor dat je weer keuzes kunt maken die echt goed voor je zijn.
Foto van Anna van den Berg

Anna van den Berg

Diëtist

Ik help je graag om je voedingspatroon gezonder te maken. Afhankelijk van wie jij bent, zal ik je motiveren, inspireren of respectvol confronteren zodat jij je doel kunt bereiken.
Foto van Bas Schipper

Bas Schipper

Mentalcoach en Bedrijfsmaatschappelijk werker

Ik help je graag bij het realiseren van een gezonde balans tussen werk en privé, zodat je zowel professioneel als persoonlijk kunt groeien.
Foto van Berry van Kats

Berry van Kats

Diëtist

Samen op zoek naar mogelijkheden die voor jou werken om je fitter en energieker te voelen
Foto van Carolien Aarnink

Carolien Aarnink

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Samen onderzoeken we hoe je aandachtiger kunt leven zodat je meer geniet van kleine dingen en anders om leert gaan met tegenslagen en pijn.
Foto van Caroline van Lokven

Caroline van Lokven

Overgangsconsulent

Sta je ineens midden in je leven? Dan is het is mijn taak om op een deskundige manier jouw overgangsklachten te verminderen.
Foto van Christine Langeraar

Christine Langeraar

Leefstijlcoach

Veranderen is lastig als je er alleen voor staat. Als coach wil ik je de ondersteuning bieden om stap voor stap een gezondere leefstijl te ontwikkelen die bij jou past.
Foto van Clasina Wouters

Clasina Wouters

Leefstijlcoach, Stoppen met roken coach

Ik daag je uit, op een enthousiaste en positieve manier, om in beweging te komen en te vertrouwen op jezelf. Ook jij kunt in kleine stapjes energieker, gezonder en gelukkiger worden.
Foto van Dilara Coskun

Dilara Coskun

Mentalcoach en Bedrijfsmaatschappelijk werker

Ik help je met het creëren van een gezonde werk/privé balans. Dit is essentieel voor het verkrijgen van meer levensenergie en vooral meer (werk)geluk!
Foto van Doreen de Bruin

Doreen de Bruin

Diëtist

Je kennis vergroten, een luisterend oor en een spiegel voorhouden is kenmerkend voor mijn rol als jouw coach.
Foto van Ed Mulders

Ed Mulders

Mentalcoach

Ik help je om te ontdekken wat jij nodig hebt om je veerkracht te vergroten en je balans te verbeteren, met meer rust als resultaat.
Foto van Engelien van den Berg

Engelien van den Berg

Leefstijlcoach

Door goed te luisteren ondersteun ik je bij het vinden van die kleine stapjes die je helpen richting een energieker, gezonder leven. Met als doel het omzetten van voornemens in gewoontes.
Foto van Francien Post

Francien Post

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Ik begeleid je graag bij het ontwikkelen van je zelfbewustzijn, zelfregulering en veerkracht. Nuchter, empathisch en ook met de nodige humor.
Foto van Gabriëlla Kruger

Gabriëlla Kruger

Mentalcoach

Ik kijk er naar uit om jou te begeleiden met jouw persoonlijke- en/of professionele ontwikkeling. Ik inspireer, trigger en motiveer zodat jij zelf tot inzichten komt.
Foto van Inge Bosma

Inge Bosma

Leefstijlcoach

Ik begeleid je op jouw pad naar een betere gezondheid. Jij bepaalt waar je naartoe wilt, ik sta naast je en begeleid je om (kleine) stappen te zetten naar een duurzaam, gezond leven.
Foto van Ingrid van der Wal

Ingrid van der Wal

Mentalcoach

Je kunt niet meer worden dan jezelf je kunt wel meer jezelf worden Ik help je graag om de chaos die er soms ontstaat in je hoofd of in je leven te ontwarren en te duiden.
Foto van Jeffrey de Bruin

Jeffrey de Bruin

Diëtist

Mijn visie is dat ieder mens 'regisseur' van zijn eigen leven is, met eigen doelen en hulpvragen, waarbij ik help deze te verhelderen en de juiste balans te vinden voor een gezonde leefstijl.
Foto van Karin de Boer

Karin de Boer

Leefstijlcoach

Op een enthousiaste, directe manier begeleid ik jou naar een gezondere leefstijl met aandacht voor jouw wensen, altijd met een gezonde dosis humor. Het moet ook een leuk traject zijn!
Foto van Linda ter Horst

Linda ter Horst

Diëtist

Ik richt mij tijdens de coaching op samenwerken, samen ontdekken wat bij jou past. Dit doe ik vanuit een positieve benadering en stapsgewijze aanpak om te komen tot een gezondere leefstijl.
Foto van Linda ter Woerds

Linda ter Woerds

Overgangsconsulent

Voor 80% van de vrouwen is de overgang een serieus probleem, soms zelfs levensbepalend. Samen met jou kijk ik hoe we ervoor kunnen zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten.
Foto van Lotte Kruithof

Lotte Kruithof

Leefstijlcoach

Ik help jou graag om in beweging te komen en ik geeft jou tools mee te die jij kan toepassen in het dagelijkse leven.
Foto van Marja Hoogendoorn

Marja Hoogendoorn

Leefstijlcoach

Je krijgt praktische handvatten en kennis om jouw doel te bereiken. Ik coach je op een rustige en confronterende wijze met humor.
Foto van Marjolein van Kleef

Marjolein van Kleef

Diëtist en leefstijlcoach

Als coach geloof ik niet in 'discipline tonen', maar in de juiste randvoorwaarden creëren die jij nodig hebt om een gezonde leefstijl zo makkelijk mogelijk te maken.
Foto van Martine Hartog

Martine Hartog

Leefstijlcoach

Ik help je onderweg naar meer gezondheid, meer vitaliteit. In bewegen komen, letterlijk en figuurlijk. Sterk worden is je sterker voelen. Dat is voor iedereen bereikbaar. Ook voor jou.
Foto van Melenie Payant

Melenie Payant

Budgetcoach

Mijn begeleiding richt zich op het verminderen en/of tegengaan van geldzorgen. Ik geef handvatten, tips en adviezen zodat jij financieel fit blijft.
Foto van Merel Bentsink

Merel Bentsink

Diëtist

Het is mijn doel je te laten genieten van het proces naar een gezondere versie van jezelf.
Foto van Mila Dekker

Mila Dekker

Leefstijlcoach, Stoppen met roken coach

Ben je er klaar voor om het roer terug in eigen hand te nemen en alles uit het leven te halen? Ik help je graag ontdekken hoe je de beste versie van jezelf kan worden!
Foto van Milou Koop

Milou Koop

Diëtist

Ik wil jou helpen de gezondste versie van jezelf te worden door samen met jou een voedingsplan op te stellen die past bij jou eet- en leefgewoontes.
Foto van Mirjam van Rijn

Mirjam van Rijn

Diëtist

Als diëtiste en ex-obesitaspatiënt ga ik samen met jou op zoek naar een eetpatroon wat past bij jouw (gezins)leven, je werk en het eten waar je graag van geniet.
Foto van Natalia Ruiz Oud

Natalia Ruiz Oud

Diëtist en leefstijlcoach

Lief zijn voor jezelf is enorm belangrijk! Ik coach je naar een realistisch zelfbeeld, een positieve mindset en ondersteun je met praktische adviezen.
Foto van Nicole Schreuder

Nicole Schreuder

Leefstijlcoach

Eigen regie (her)pakken, bewuste en positieve keuzes maken die bij jou passen, daarin coach ik je graag.
Foto van Nina	Kuczek

Nina Kuczek

Diëtist

Als coach sta ik voor een lange termijn visie op vlak van gezondheid en zal ik altijd proberen te begeleiden naar een stukje zelfredzaamheid.
Foto van Nordin Moktar

Nordin Moktar

Leefstijlcoach

Ik werk graag op een ontspannen en relaxte manier, maar ik ben wel iemand die gedreven is en jouw zal motiveren en uitdagen, met een dosis humor.
Foto van Ozichi van der Hoek

Ozichi van der Hoek

Budgetcoach

Ik ben gefocust met oog voor detail en de persoon die ik coach. Zo kan ik jou begeleiden naar een stabiel en schuldenvrij beheer van je eigen budget.
Foto van Pleunie Arts

Pleunie Arts

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Middels een down to earth en doortastende benadering begeleid ik je dichter bij jezelf te komen en vanuit daar het optimale uit het leven te halen.
Foto van Reinou van der Tol

Reinou van der Tol

Leefstijlcoach

Als coach help ik je om te ontdekken waar kansen zitten en welke stappen je kunt zetten om jouw huidige leefstijl te verbeteren.
Foto van Resia Bunnik

Resia Bunnik

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Ik help je meer veerkracht, motivatie en emotionele intelligentie te ontwikkelen met praktische handvatten en persoonlijke ondersteuning.
Foto van Roos Tji

Roos Tji

Mentalcoach, Leefstijlcoach, Stoppen met roken coach

Stap voor stap werken we aan gezondere gewoontes op het gebied van vitaliteit en leefstijl zodat jij je energieker gaat voelen.
Foto van Trees van Wijlen

Trees van Wijlen

Overgangsconsulent

Ik help je door de overgang met kennis en vele praktische tips door evidence-based en best-practice te combineren.

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil