Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

Welkom bij het MEC! - MyDailyLifestyle Experience Center -

Al onze workshops en trainingen kunnen online of InCompany verzorgt worden. Echter is het soms prettiger of praktischer om elkaar buiten de organisatie te ontmoeten. Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie voor een leerzame bijeenkomst? Het MyDailyLifestyle Experience Center - kort: MEC - is een centraal gelegen plek waar wij onze workshops en trainingen kunnen verzorgen voor al je medewerkers. Bezoek het MEC en overtuig jezelf!
  

Inspiratie, verbinding en samenkomen

Inspireer en motiveer je medewerkers met onze verschillende workshops en trainingen in het MEC! Op deze fijne locatie worden de workshops een echte beleving. Door de moderne en stijlvolle inrichting is het zowel een rustgevende als stimulerende omgeving. Het is de ideale plek voor inspiratie, verbinding en samenkomen.

ruimte.jpg

Voor kleine en grote groepen

In het MEC zijn er meerdere ruimtes beschikbaar. Gezellige, huiselijke ruimtes voor kleine groepen en ruime, praktische ruimtes voor een groter gezelschap. Door gebruik te maken van meerdere ruimtes, is ook een workshopcarrousel mogelijk. 
  
samen.jpg
koffie_1.jpg

Naar wens volledig verzorgd

De beleving wordt compleet door de mogelijkheid van een high quality catering verzorgd door Vascobelo. Kies voor een award-winnende koffie, een verse soep, een frisse salade of luxueus belegde broodjes.

Centraal gelegen

Het MEC is centraal gelegen in het Bisonspoor Business Center te Maarssen. Er is ruim voldoende parkeerplaats in de daarnaast gelegen parkeergarage waarin 4 uur gratis kan worden geparkeerd. Met het NS-station op loopafstand en directe toegang tot de A2 en A12 is de locatie perfect bereikbaar. 

Je bent van harte welkom om de beleving van het MEC te ervaren!

Wij nodigen je graag uit om langs te komen! Je wordt dan rondgeleid om zelf het MEC gevoel te ervaren. Neem contact met ons op via info@mydailylifestyle.com of bel 0346-286240 om een afspraak te maken. Wij drinken graag een kop koffie of thee met je om te overleggen wat je wensen en de mogelijkheden zijn. Welkom bij het MEC! 

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil