Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de 'healthy selfie'!Bekijk het filmpje!

Raad van Advies

Frans BackxFrank Backx

Frank is sportarts en hoogleraar klinische sportgeneeskunde in het UMC Utrecht. Hij behandelt complexe sport-gerelateerde klachten, maar doet ook onderzoek naar o.a. de meest effectieve beweegprogramma's voor mensen met een chronische ziekte. Predikt het grote belang voor de gezondheid van "Meer bewegen en gezonde voeding" , zoals hij al jaren doet via het TV-programma Nederland in Beweging."Ik steun de filosofie achter MyDailyLifestyle en geloof in goede personal coaching om te komen tot een structurele gedragsverandering en een blijvende gezonde leefstijl."

Gert DingemansGert Dingemans

Gert is directeur bij Sucsez B.V., een onafhankelijk intermediair voor zowel de zakelijke- als de particuliere verzekeringen. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring aan de commerciële kant van de zorgverzekering business, nog altijd met passie en doorzettingsvermogen om klanten echt te helpen bij het realiseren van oplossingen voor vraagstukken rond gezondheidsmanagement en verzekering. In het dagelijkse leven verantwoordelijk voor verkoop VGZ in de bedrijven- en affinity markt. "De aanpak van MyDailyLifestyle waarbij techniek en persoonlijke begeleiding samengaan is een sleutel tot succes voor alle stakeholders. Aan deze benaderingswijze wil ik graag mijn expertise verbinden."

Michiel PietersMichiel Pieters

Michiel is Director Healthcare bij Ortec Data Science en heeft hiervoor commerciële directieposities bekleed bij Achmea, AXA en Reaal en is daarnaast ondernemer geweest. Hij heeft brede commerciële ervaring in diverse sectoren en een passie voor innovatie, business development en strategie. “Vanuit mijn ervaringen binnen Achmea, heb ik gezien hoe belangrijk de diensten van MyDailyLifestyle zijn voor de Nederlandse samenleving. Om de Nederlandse economie concurrerend te houden is het essentieel om werknemers gezond te houden tot hun pensioen."

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil