Nieuw!  Meer rust en overzicht voor medewerkers met geldproblemen? Ontdek nu onze budgetcoaching.Meer informatie

Over ons

Specialisten in leefstijl, gezondheid en vitaliteit
MyDailyLifestyle helpt werkgevers met het motiveren en activeren van medewerkers zodat ze het nut inzien van een gezondere leefstijl en daaraan willen werken. Wij bieden een groot aantal preventieve en curatieve programma’s rondom de thema’s: voeding, beweging, ontspanning, slaap, alcohol en roken. Onze persoonlijke en multimediale aanpak leidt tot zichtbare en meetbare resultaten.

Het team:
Leefstijlspecialisten

MyDailyLifestyle is een team van gepassioneerde professionals. Onze diëtisten, sportcoaches, leefstijlcoaches, mindfulnesstrainers en stoppen met roken coaches zijn experts op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap en roken. Maak kennis met al onze coaches.

De coaches, program managers en ontwikkelaars weten als geen ander hoe ze uw medewerkers kunnen motiveren en activeren.

Groepsfoto_website2.jpg

De methode:
Persoonlijke coaching

Welk programma uw medewerkers ook volgen: ze krijgen altijd persoonlijke begeleiding. Niet alleen in persoon, maar ook via video en online.

Via ons unieke eCoachingssysteem en Apps houden we uw medewerkers gemotiveerd en u op de hoogte.

Als werkgever ontvangt u rapportages op resultaten en ervaringen van de deelnemers. Om de privacy van uw medewerkers te beschermen, zijn de rapportages op groepsniveau en geanonimiseerd. Daarmee kunt u de doeltreffendheid van programma’s volgen en uw beleid onderbouwen of bijsturen.

over-mdl-methode-2.jpg

De oplossing:
Innovatief en op maat

Wilt u uw medewerkers stimuleren gezonder te leven? Vergrijst uw werknemerspopulatie en wilt u hen fit en gezond houden voor de lange termijn? Wilt u uw ziekteverzuim omlaag brengen en/of uw productiviteit verhogen?

Wij denken graag met u mee en komen met innovatieve oplossingen om uw medewerkers gezond, fit en vitaal te houden. Voor nu, voor de toekomst, tot hun pension én daarna.

20211013_094657-1.jpg

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Hoe MyDailyLifestyle ontstond

MyDailyLifestyle werd in 2006 opgericht door Angela Champness, nadat ze de positieve invloed van een gezonde leefstijl had ervaren.

Na de geboorte van haar zoon kreeg Angela de extra kilo’s er maar niet af. Haar man Cees, die altijd fit en gezond was geweest, kreeg gezondheidsproblemen zoals hoge bloeddruk en hielspoor. “Ik word 50, het hoort erbij”, dacht Cees. Maar na een bezoek aan de huisarts bleek dat hij een Body Mass Index van 28 had, overgewicht dus. Angela en Cees besloten naar een diëtist en naar een sportcoach te gaan en na drie maanden waren de extra kilo’s van Angela en de hoge bloeddruk en hielspoor van Cees weg. Cees mocht zelfs stoppen met de medicijn voor zijn hoge bloeddruk.

Het verbaasde Angela achteraf hoe gemakkelijk het eigenlijk was om hun leefstijl aan te passen. Zou ze anderen kunnen helpen om ook die stap te zetten? Met haar achtergrond als software-ingenieur zag Angela dat internet veel mogelijkheden bood voor persoonlijke leefstijlcoaching. Zo werd het idee geboren om MyDailyLifestyle te starten, een bedrijf gericht op preventie en leefstijl dat internet en apps creatief inzet om het laagdrempelig te maken.

In de loop van de jaren is het bedrijf uitgebreid met individuele programma’s en groepsworkshops op het gebied van stress, mindfulness, slaap en niet-roken. De visie is nog steeds om leefstijl en vitaliteit op een motiverende en innovatieve manier onder de aandacht te brengen bij werkend Nederland: kleine aanpassingen, groot verschil.

 

angela_site.jpg

Daarom MyDailyLifestyle

Meedenkend

Onze klanten waarderen ons inlevingsvermogen in hun organisatie. Wij denken mee in oplossingen die passen bij hun problematiek én medewerkers.

Motiverend

Wij brengen organisaties én medewerkers in actie. Daar stoppen wij niet want in beweging komen is één, je leefstijl veranderen is twee. Deelnemers geven aan dat wij ze motiveren tot een blijvende verandering.

Innovatief

MyDailyLifestyle is koploper op het gebied van eHealth voor leefstijl en vitaliteit. Wij ontwikkelen apps op basis van onze ervaring en de wensen van onze klanten.

Betrouwbaar

Zorgverzekeraars Achmea, CZ en Menzis vertrouwen erop dat wij de medewerkers van hun (groot)zakelijke klanten vitaal houden.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil