Mini health checks voor productie of uitvoerende medewerkers

Als werkgever kun je actief bijdragen aan het welzijn van je medewerkers door hen te informeren en te ondersteunen. Het aanbieden van mini Health checks laat zien dat het bedrijf betrokken is bij het welzijn van zijn personeel. Werknemers die bewust zijn van hun gezondheid en de nodige aanpassingen in hun levensstijl maken, zijn minder vaak ziek, productiever, en ervaren meer energie en plezier in hun werk!

Bekijk hoe je jouw medewerkers kan motiveren!

Meten motiveert!

Medewerkers vinden het leuk en verhelderend om getest of gemeten te worden, het inspireert ze in actie te komen! De metingen geven inzicht in de gezondheid en de risico’s van je medewerkers. Een win-win situatie dus. Laat onze leefstijl coach(es) je medewerkers meten bij onze check bij u op locatie.

Elke medewerker krijgt een persoonlijk rapport met uitleg. Met de leefstijl thermometer geeft de leefstijl coach voorlichting en uitleg om betere keuzes te maken. Met deze nuttige tips en advies kunnen jouw medewerkers makkelijk hun leefstijl aan te passen om gezonder te worden.

Wij meten: lichaamsgewicht, Body Mass Index (BMI), vetpercentage, viscerale vetwaarde (buikvet), spiermassa, basaal metabolisme (ruststofwisseling) en de metabolische leeftijd – een aanrader!

Wat kun je als werkgever doen?

Ondersteun je medewerkers naar een vitalere leefstijl. MyDailylifestyle biedt verschillende persoonlijke coaching programma’s voor een gezonde leefstijl op basis van het verzuimrisico. Bij een persoonlijk coachingsprogramma worden je medewerkers begeleid door onze ervaren coaches. Omdat elke medewerker uniek is vinden wij het belangrijk om het juiste programma aan te bieden.

 

Laag risico

8 weken programma's geschikt voor medewerkers die meer energie en een gezondere leefstijl willen.

Verhoogd risico

12 weken programma's geschikt voor medewerkers die willen afvallen en fitter worden. 

Hoog risico

24 weken programma's geschikt voor mensen met en hun gezondheid willen verbeteren. 

Resultaten MyDailyLifestyle interventie gericht op leefstijl

Onze persoonlijke coaching programma's leveren

  • 5-10% gewichtsverlies
  • ruim 4% reductie in buikvet
  • +/- 2 dagen verzuimreductie per medewerker per jaar
  • verbetering in conditie, energieniveau, productiviteit en inzetbaarheid

 

afvallen.png

Hoe kunnen wij jouw organisatie helpen?

Gezonde medewerkers maken een gezond bedrijf! Wil je meer weten? Vraag een brochure aan of neem contact met ons op via info@mydailylifestyle.com of bel 0346-286240.

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Functie
Vul a.u.b. uw functie in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input
Brochure(s)
Selecteer a.u.b. een of meer brochures

Invalid Input

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil