Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de 'healthy selfie'!Bekijk het filmpje!

BURN-OUT VOORKOMEN

Heb je burn-out klachten zoals moeite met concentreren, een kort lontje en ben je heel moe? Misschien heb je fysieke klachten zoals hoofdpijn of maagklachten? Of ben je aan het herstellen van een burn-out? Ons coaching programma kan je hierbij helpen om een burn-out te voorkomen of sneller te herstellen van een burn-out.

WAT LEVERT HET MIJ OP

Samen met een bedrijfsmaatschappelijk werker ga je eerst kijken naar jouw situatie. Het traject is modulair en bestaat uit drie fases: diagnostiek, reflectie en toepassing. Samen met de coach krijg je inzicht in hoe je in deze situatie bent gekomen en wat nodig is om beter te worden.

Met de coach werk je met een plan van aanpak met praktische acties, die helpen met jouw herstel.  Stap voor stap worden jouw energiereserves weer aangevuld.
dreamstime_s_32479651.jpg

“Ik heb al enkele handvatten gekregen om mijn ‘’nieuwe leven’’ weer op te pakken. Ik ben er nog niet, maar mijn coach helpt mij goed op weg. ”

Marieke
Dilara.jpg

JOUW PERSOONLIJKE COACH

 ''Ik help je met het creëren van een gezonde werk/privé balans. Dit is essentieel voor het verkrijgen van meer levensenergie en vooral meer (werk)geluk!''

– Dilara, mentalcoach en bedrijfsmaatschappelijk werker

HET PROGRAMMA

Duur

16 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Face-to-face of videogesprekken en online

App

Toegang tot de app met onder andere, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Ik was te veeleisend naar mijzelf en anderen. Hierdoor voelde ik me vaak onbegrepen. De energie gaat nu weer stromen en dit geeft me zelfverzekerd gevoel. ”

Daan

Andere persoonlijke coaching programma's

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil