Nieuw voor 2024! Ga naar de vitaliteitskalender voor het voorjaar en plan jouw evenement!Ga naar de kalender

Meer energie & een gezondere leefstijl

Een fitter en vitaler leven? Dat kan! Daar sluit dit laagdrempelige programma door bewustwording, inzicht en actie perfect op aan. Samen met je persoonlijke coach ga je aan de slag met je voeding, fysieke conditie en slaap en je zal snel het verschil merken. Met de ondersteuning van je coach ga je je leefstijl zo aan passen, dat je je nog fitter en vitaler gaat voelen, dat kan ook als je in ploegendiensten werkt. Je krijgt een bevestiging van wat je al goed doet én wat je kan verbeteren. Kortom: een programma dat bijdraagt aan jouw gezondheid en vitaliteit!

Wat levert het mij op?

Je komt veel te weten over gezonde gewoontes op het gebied van voeding, bewegen en slaap. Je wordt je bewust van je eigen gewoontes en leert hoe je deze kunt aanpassen. Deze kennis pas je ook gelijk toe! Daarom zul je je al tijdens het programma fitter en gezonder gaan voelen. Je gaat gezonder eten, meer bewegen en beter slapen. Door een blijvende verandering in je leefstijl door te voeren die je ook ná het programma kunt behouden heb je meer energie en kun je ook meer aan!

leefstijl-en-meer-energie-500x500.jpg

“Door de informatie die ik heb gekregen ben ik veel bewuster van wat ik eet en heb inzicht gekregen in wat ik beter kon doen. Gezien mijn vorderingen werkt het echt.”

Milko
Roos_500x500.jpg

Jouw persoonlijke coach

"Een vitale leefstijl, waar begin je en hoe doe je dat? Ik kijk samen met jou waar er verbetermogelijkheden zijn op het gebied van voeding, beweging en slaap. Stap voor stap werken we aan gezondere gewoontes, zodat jij je energieker gaat voelen. Graag laat ik jou zien hoe fijn een gezonde leefstijl kan zijn! Ik ben er klaar voor, jij ook?"

– Roos, leefstijlcoach

Het programma

Duur

8 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Face-to-face of videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere gezonde recepten, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Door de informatie die ik heb gekregen ben ik veel bewuster van wat ik eet. Het waardevolste was het duwtje in de rug om meer te gaan bewegen. ”

Bart

Andere persoonlijke coaching programma's

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil