Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

Mentale balans & veerkracht

Het vinden van een mentale balans kan een flinke uitdaging zijn. Het is wel een uitdaging die ervoor zorgt dat jij weer in je kracht gaat staan. De basis ligt bij het vergroten van je emotionele intelligentie. In tegenstelling tot je IQ, kan je Emotionele Intelligentie worden getraind en vergroot. Het effect? Beter omgaan met je emoties en je veerkracht wordt vergroot. Je kunt beter samenwerken en krijgt meer grip op je werk-privé balans.

Wat levert het mij op?

Je mentale balans en veerkracht is de basis tot meer energie hebben en gelukkig zijn. Je gaat eigen gedrag en emoties leren begrijpen en veranderen, je eigen grenzen herkennen, verbeteren van je sociale vaardigheden als samenwerken en neemt de regie weer in handen. Zowel privé als op het werk is dit ontzettend waardevol. Het opbouwen en uitstralen van je zelfvertrouwen brengt niet alleen jou, maar ook de mensen in je omgeving in beweging.

En wist je dat zelfvertrouwen helpt om makkelijkere keuzes te maken als gezond eten, voldoende beweging en een goede nachtrust? Een win-win situatie!

mentaal-en-veerkracht-500x500.jpg

“Contact met de coach was leuk en prettig. Ik heb geleerd dat je niet boos hoeft te zijn op jezelf, accepteer deze gedachte en ga door. Dit was voor mij verhelderend.”

Dylan
Resia_500x500.jpg

Jouw persoonlijke coach

"Veerkracht, motivatie en emotionele intelligentie vragen inzicht om jezelf te kunnen waarnemen en het bewust te kunnen zijn van je emoties. Vanuit die stap ontwikkel je nieuwe mentale gewoontes. Ik help je meer veerkracht te ontwikkelen met praktische handvatten en ondersteuning."

– Resia, mentalcoach

Het programma

Duur

6 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere ontspanningsoefeningen, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Ik realiseer me nu meer dan voorheen dat fouten maken geen drama hoeft te zijn en dat je soms best eens wat minder kritisch kunt zijn ten opzichte van jezelf. ”

Loes

Andere persoonlijke coaching programma's

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil